fbpx

Címünk

6725 Szeged, Felhő u. 4. 1.em. 5.

Rendelési idő

Telefonos egyeztetés alapján!

Telefonszám

+36-20-244-3379

E-mail cím

info@powerdose.hu

Post COVID csomagok

Mi is pontosan a Post Covid csomagok lényege?
 
A koronavírus fertőzést követő regeneráció elhúzódhat és mozgósíthatja a szervezetünk erőtartalékait is. Teljesítőképességünket nem várt mértékben csökkentheti és hatást gyakorolhat a szív és légzőrendszerünk működésére még akkor is, ha a vírust szervezetünk már sikeresen legyőzte és nem mutatható ki Bennünk. Viszont szakembereinkkel, diagnosztikai eszközeinkkel és precíz labor hátterünkkel felállíthatjuk a személyre szabott visszatérést vagy a biztonságos indulást teljesítményünk és erőlétünk visszanyeréséhez, növeléséhez.
 
 
A Covid-19 fertőzés és az azt követő -akár hónapokig is elhúzódó- szövődmények minket orvosokat is komoly kihívás elé állítanak. Orvosi szempontból is teljesen új, ismeretlen veszéllyel nézünk szembe jelenleg is. A tapasztalatok azonban folyamatosan szaporodnak, egyre több ismerettel rendelkezünk.
 
 

A PostCovid tünetek változatossága megköveteli, hogy a rehabilitációhoz szükséges vizsgálatok, terápiás eljárások személyre szabottak legyenek.
Ebben van segítségünkre a 2021.évben megjelent szakmai ajánlás, melyet az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet, a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet, az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet és az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet neves szakemberei állítottak össze.


Ezen protokoll és az Országos Sportegészségügyi Intézet ajánlása alapján az alábbi kedvezményes sportegészségügyi szűrőcsomagokat állítottuk össze a szív- és érrendszeri illetve egyéb szövődmények kialakulásának megelőzése, rehabilitációja érdekében.

 
Ezen csomagok tartalma, ára tájékoztató jellegű. Személyes szakorvosi konzultáció kapcsán a tüneteknek, kornak, nemnek, igényeknek megfelelően rugalmasan változtatható.