fbpx

Címünk

6725 Szeged, Felhő u. 4. 1.em. 5.

Rendelési idő

Telefonos egyeztetés alapján!

Telefonszám

+36-20-244-3379

E-mail cím

info@powerdose.hu

Laborvizsgálatok

Előfordul, hogy munkánk, vagy sportolás közben olyan – nem fizikai – határokba ütközünk, amelyekre elsőre nem találunk kézenfekvő magyarázatot. 
Van egy jó hírünk: valószínű, hogy a labor tudni fogja a választ. 
Megfelelő laborvizsgálatokkal ugyanis felderíthetők azok a problémaforrások, amelyek megkeseríthetik a páciensek életét. Ilyenek (problémaforrások) lehetnek a szív- és érrendszeri betegségek, a daganatok, a trombózis vagy például az allergia. Olyanok is vannak, akik a túledzettség csapdájába esnek, amely hosszú távon szintén nem kedvez a teljesítményüknek, de megfelelő laborvizsgálatokkal ez is megelőzhető!
 
Kinek ajánljuk?
 
Mindenkinek, aki tisztában szeretne lenni szervezetének működési állapotával, ugyanis ennek az egyik legegyszerűbb és legelterjedtebb megállapítási módszere a vér- és genetikai vizsgálat. 
A huszonegyedik században az élet minden területén fókuszba került a teljesítmény növelése, mert nagyobb teljesítménnyel komolyabb sikereket érhetünk el. Ez vonatkozik a munka, a sportolás, de a betegségekkel való küzdelem világára is. A laborvizsgálatok jelentősége akkor értékelődik fel, amikor fontos, hogy tisztában legyünk testünk fizikai állapotával, elég csak a mostani koronavírus járványra gondolni.
 
Mit tudunk kimutatni a laborvizsgálatokkal? 
 
Stressztűrő képességünket befolyásolják a testünket felépítő nyomelemek, mikrotápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék). Ezek kimutatása elérhetővé vált pácienseink számára, így a diéta, az étrend és az étrend-kiegészítők fogyasztásának hatékonysága is jól monitorozható, ellenőrizhető.
Fontos, hogy nem csak a bevitt tápanyagok és ezek összetétele, hanem ezek felszívódása, anyagcseréje és a szervezetbe való beépülése is meghatározza a teljesítményünk növelését és egészségi állapotunkat. Molekuláris genetikai módszerekkel és speciális genetikai vizsgálatokkal jól meghatározható szervezetünk működése, hatékonysága és sajátosságai.
  
A farmakogenetikai vizsgálatok segítségünkre lehetnek a szervezetünk működését meghatározó genetikai sajátosságokra hatást gyakorló legmegfelelőbb gyógyszerek és egyéb terápiák kiválasztásában. Hiszen mindennapi életünket meghatározzák a napi szinten fogyasztott gyógyszerek. A leghatékonyabb kezelés úgy, mint vérnyomáscsökkentők, koleszterincsökkentők, nyugtatók, savlekötők kiválasztásában nyújtanak segítséget ezek a vizsgálatok.
  
Melyek a rendelés legfontosabb jellemzői?
 
A PowerDose Központban várakozási idő nélkül, előre egyeztetett időpontban várjuk pácienseinket, a hét minden napján. Mindent elkövetünk, hogy az Ön időbeosztásához igazodva végezzük, mind a vérvételt, mind az eredmények kiértékelését. Ezen felül ingyenes és azonnali orvosi konzultációt biztosítunk az aggályos eredmények értelmezésére.
A kapott leleteket az Ön email címére is továbbküldjük, hogy Önnél is meglegyenek az adatok.
PowerDose labordiagnosztikai csomagjaink:
 
 1. PowerBasic 7400 Ft
 2. PowerD-vitamin 10500 Ft
 3. PowerPajzs 15500 Ft
 4. PowerSport 16500 Ft
 5. PowerPostCovid 17500 Ft
 6. PowerCsontritkulás 9500 Ft
 7. PowerTumormarkerek 37500 Ft
 8. PowerNők 1.: 32000 Ft
 9. PowerNők 2.: 22000 Ft
 10. Antitest vizsgálat 10500 Ft

 

Allergia panelek:

 1. food (30 leggyakoribb allergén): 13500 Ft
 2. inhalant (35 leggyakoribb allergén): 13500 Ft
 3. universal (20 leggyakoribb inhalatív és nutritív allergén): 10900 Ft

 

Élelmiszer intolerancia (leggyakoribb 46): 31000 Ft

 
Az árak a mintavétel díját is tartalmazzák. 
Sürgősségi felár: 30%.
 
 
A vizsgálatok természetesen egyesével is igénybe vehetők(pl. csak vérkép, máj vagy vesefunkció, vérzsírok, stb). Ezen árakról érdeklődjön személyesen vagy telefonon!